Ibanez NAMM 2023 Limited Releases

Ibanez NAMM 2023 Limited Releases

Apr 13, 2023Didier Smits

Gelimiteerde NAMM 2023 releases van Ibanez

Zoals iedereen inmiddels gewend is worden er tijdens de NAMM weer een hoop nieuwe producten aangekondigd en komen er gelimiteerde gitaren beschikbaar. 

Joe Satriani JS3CR

Binnen een gelimiteerde Ibanez release mag natuurlijk geen gitaar van Joe Satriani ontbreken. Deze JS3 is afgewerkt in een schitterende chrome/spiegel lak.

Ibanez JS3CR

Lari Basilio LB1-WH

Vorig jaar mochten wij al kennis maken met de ruige paarse signature gitaar van Lari Basilio en deze NAMM komt daar nog eens een schitterende witte variant bij. Lari heeft hem de afgelopen maanden al geteasd op het podium en nu komt hij ook voor het grote publiek beschikbaar. 

Ibanez LB1 White

Paul Stanley PS3CM

Als er een artiest unaniem verbonden is aan het Iceman model van Ibanez dan is het wel Paul Stanley van Kiss. Deze NAMM komt er wel een heel ruige variant van de Iceman beschikbaar. Deze PS3CM is afgewerkt in een finish die sprekend lijkt op een glasplaat die uit elkaar spat, hoe vet! 

Ibanez PS3CM

Joe Satriani JS1BKP

Last but not least is er nog een Joe Satriani model. Deze JS1 is afgewerkt in een wel heel fraaie Black Paisley finish, hoe cool!?

Ibanez JS1BKP

Over vragen over prijs en leveringstijd kun je het beste even contact opnemen met onze winkel via info@dijkmansmuziek.nl

More articles