Skip to content

Merken

PRS Wist je dat Dijkmans Breda betrokken is geweest bij het ontwerpproces van de PRS Silver Sky? Lees meer over het merk PRS, hun fan-tas-tische gitaren en natuurlijk onze speciale band met Paul Reed Smith op onze PRS pagina.
Taylor Guitars Onze eigen reparateur Bob van Dinther is de enige in Nederland met een Taylor Silver Level Plus certificaat, en daar zijn we trots op. Als je meer wil weten over Taylor, de verschillende modellen en onze band met het merk, kijk dan op onze Taylor pagina. 
Eastman Guitars Eastman is een van de best verkopende merken in onze winkel. Wil je weten hoe dat dan komt, en wat het merk jou precies kan bieden op het gebied van akoestische en elektrische gitaren? Lees dan meer op onze Eastman pagina. 
Lowden We hebben het onze vrouwen en vriendinnen nog niet verteld, maar we zijn verliefd op een ander... George Lowden heeft onze harten veroverd, want wat een prachtige gitaren zijn dit, zeg. Meer weten over deze Ierse kunstenaar? Neem dan een kijkje op onze Lowden pagina.
Fender Fender is als sinds jaar en dag een van de grootste gitaarmerken in de wereld. We hebben bij Dijkmans dan ook een enorme collectie van dit prachtige merk. Altijd al eens meer willen weten over dit merk? Check dan onze Fender pagina. 
Martin Guitars Als een merk al sinds 1833 actief is, dan mag je met recht spreken over een waar instituut. Wil je meer weten over dit prachtige bedrijf en de instrumenten die ze maken? Kijk dan eens op onze Martin pagina. 

Mayones Guitars & Basses Pagina

Deze waanzinnige gitaren van Poolse bodem hebben de lat bijzonder hoog gelegd voor de moderne gitaarbouw. Kijk op onze Mayones pagina om meer te weten te komen over dit prachtige familiebedrijf. 

Lakewood Guitars Lakewood Guitars zijn bijna sprookjesachtige instrumenten, die regelrecht uit een magisch bos lijken te komen. Kijk op onze Lakewood Guitars pagina voor meer info over dit Duitse merk. 
Item is added to cart