Martin x John Mayer 20th anniversary OM-45 & OMJM

Martin x John Mayer 20th anniversary OM-45 & OMJM

Aug 25, 2023Didier Smits

Martin & John Mayer slaan wederom de handen ineen om hun twintig jaar durende samenwerking te vieren!

John Mayer fans opgelet! Bij Dijkmans Muziek kunnen wij trots melden dat wij binnenkort de gelimiteerde Anniversary John Mayer gitaren gaan ontvangen. In 2023 is het alweer twintig jaar geleden dat John Mayer & Martin de handen ineen sloegen voor de OMJM signature gitaar welke we inmiddels wel als een moderne klassieker mogen beschouwen.

Dit jubileum kan natuurlijk niet zomaar voorbij gaan en daarom hebben John & Martin nog een keer de handen ineen geslagen voor de OM-45 John Mayer 20th Anniversary en de OMJM John Mayer 20th anniversary gitaar! Beide gitaren zijn gelimiteerd en enkel beschikbaar in het jubileum jaar 2023.

Het paradepaardje is natuurlijk de wel heel bijzondere OM-45 voorzien van Waverly Tuners, bindings van echt zilver en John Mayer zijn handtekening. De OMJM is een bijzondere heruitgave van de originele samenwerking tussen Martin & John. Wij gaan drie OMJM's ontvangen en één OM-45 ontvangen, een must have voor de echte John Mayer fan!

John Mayer OM-45 20th Anniversary
John Mayer OMJM 20th Anniversary

Beide gitaren zijn vanaf heden te pre-orderen op onze website. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@dijkmansmuziek.nl

More articles