Skip to content

Over Ons

Dijkmans Muziek Breda

Dijkmans Muziek is een gespecialiseerde gitaarwinkel in Breda met prachtige merken zoals Paul Reed Smith, Fender, Gibson, Patrick James Eggle, Mayones, Lowden, Taylor, Martin en nog veel meer! Onze winkel is al sinds 1991 gelegen in het centrum van Breda aan de Haagdijk en we zijn dan ook gemakkelijk te bereiken met de auto of het OV. Wij proberen in de winkel de nadruk te leggen op persoonlijk contact met onze klanten middels een ongedwongen sfeer, goede muziek en natuurlijk mooie instrumenten. We delen graag verhalen over muziek en gear en we geven met alle liefde advies over nieuwe aankopen aan klanten: of ze nu hun eerste gitaar kopen of een PRS Private Stock. Het kopen van een nieuwe gitaar is een geweldig gevoel maar het kan tegelijkertijd ook een spannende ervaring zijn, dus het is erg belangrijk voor ons dat klanten zich comfortabel en thuis voelen. We hebben het interieur dan ook met dit in gedachten ingericht en we zijn heel trots op onze mooie winkel die wordt gekenmerkt door zijn intieme sfeer met een gezellige lay-out, veel hout accenten, warme kleuren en natuurlijk: HEEL VEEL GITAREN!

Het Dijkmans Team

Het Dijkmans Muziek-team bestaat uit drie personen. De kapitein aan het roer is Jan-Willem van Zanten, die de winkel in 2010 overnam. Ten tijden van deze overname was Dijkmans Muziek nog een bescheiden muziekwinkel. Onder zijn bezielende leiding breidde Dijkmans zich echter vlot uit tot een gespecialiseerde gitaarwinkel, en Dijkmans Muziek groeide geleidelijk uit tot een van Nederlands grootste, meest exclusieve en succesvolle gitaarwinkels. Op het moment dat Jan-Willem de winkel overnam werkte onze bouwer en reparateur Bob van Dinther daar al 20 jaar. Bob is een van de meest ervaren en gerespecteerde luthiers in Nederland, dus jouw kostbaarste bezit is gegarandeerd in goede handen bij Bob! De nieuwste toevoeging aan het Dijkmans Muziek-team is Tom Groenendaal, die sinds september 2018 werkzaam is in de winkel. Naast zijn werk bij Dijkmans is hij actief als professioneel gitarist bij o.a. Nona en zijn eigen band. Als jongste van de drie legt Tom de nadruk op de online identiteit van Dijkmans Muziek door de website en sociale media te beheren en uit te breiden met extra content zoals demovideo's en uitgebreide productbeschrijvingen.

Dijkmans online

Naast onze mooie winkel aan de Haagdijk zijn wij ook online actief (maar dat wist u natuurlijk al aangezien u nu op onze website zit). Zo is het mogelijk om alle instrumenten die in de winkel hangen via onze webshop te bestellen. Wij maken van ieder instrument gedetailleerde foto's, en ook geregeld demonstratie video's. Zo weet u precies wat u koopt. Bestellingen boven de 50 euro worden bovendien gratis verzonden! Naast onze webshop kunt u ook geregeld advertenties op Reverb en Marktplaats vinden. 

De Dijkmans belofte

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom bieden wij bij elke nieuw gekochte gitaar in onze winkel een gratis servicebeurt welke binnen 3 maanden na aankoop te verzilveren is. Deze beurt wordt gedaan door Bob, en hij verzorgt een volledige APK-keuring voor de gitaar. Zo worden onder andere de hals, actie en evt. elektronica nagelopen, zodat je gitaar in optimale conditie blijft. Ook geldt er een bedenktermijn van 8 dagen bij aankopen in de winkel. Niet tevreden? Dan kun je jouw aankoop omruilen.