Nu Binnen: Paoletti Guitars!

Nu Binnen: Paoletti Guitars!

Feb 19, 2023Sven Broos

De moderne klassiekers van het Italiaanse Paoletti zijn gearriveerd in Breda!

Hoe gaaf: we zijn vanaf heden dealer van Paoletti Guitars! Deze übercoole, handgemaakte Italiaanse gitaren brengen letterlijk het verleden en de toekomst bij elkaar. Ze zijn namelijk gemaakt van 150 jaar oude wijnvaten uit het bedrijf van de familie Paoletti! Dit geeft de gitaren niet alleen een supergave look, de resulterende klank is minstens net zo bijzonder. 

Het team van Paoletti houdt zich daarnaast serieus bezig met de ecologische impact van hun gitaren. Zo bevat elk instrument minder dan 1 procent plastic en is het merk sinds 2023 lid van Ecologi, een initiatief dat zich inzet voor wezenlijke klimaatverbetering. Als onderdeel hiervan plant Paoletti Guitars 20 bomen voor elke verkochte gitaar.

We hebben een zestal beoorlijk indrukwekkende gitaren ontvangen die je kunt checken op onze Paoletti pagina. We zijn benieuwd naar jouw favoriet! Is het die ruige, zilveren Stratospheric Loft met Schaller Vibrato, de tijdloze Nancy Lounge met Paoletti's eigen vibratosysteem of de Richard Fortus Signature? Wij kunnen eigenlijk niet kiezen!

 

More articles