Doorgaan naar inhoud

2020 Update Pagina

CORONA MAATREGELEN DIJKMANS MUZIEK

Het coronavirus houdt de wereld op dit moment in zijn greep. Het zijn vreemde tijden waarin we onze draai moeten vinden en muziek kan hierbij een fijne en welkome afleiding zijn. Om deze reden blijven wij dan ook open en staan we klaar om jullie bij te staan, zowel online als in de winkel in Breda. We achten het echter wel nodig om een aantal extra maatregelen in te voeren om u zo veilig en goed mogelijk te kunnen blijven helpen.

* Heb je verkoudheids- of griepklachten, een hoestje of last van niesbuien? Blijf dan thuis. We zien je heel graag op een ander moment terug!
* Ook in de winkel hanteren we de gestelde minimumafstand van 1,5 meter. Houdt hier rekening mee en geef elkaar, klant en medewerker, dan ook de ruimte.
* Draag een mondkapje in de winkel.
* Maak gebruik van de desinfectie gel bij binnenkomst van de winkel.
* Kom met maximaal 2 personen naar de winkel. Groepen groter dan 2 personen kunnen wij helaas niet verwelkomen.
* Het is prettig - maar niet verplicht- als je even belt of mailt voordat je langs wil komen. Zo hebben we een indicatie van de te verwachten drukte, en kunnen we alles voor je klaar zetten om het fysieke contact zo veel mogelijk te vermijden. Dit kan via info@dijkmansmuziek.nl of 076-5145114
* We helpen je graag bij het maken van jouw keuze bij online bestellen door bijvoorbeeld filmpjes op te nemen, extra foto's te maken en telefonisch of per mail advies te geven zodat je weet wat je bestelt. Wel zo handig! Bestellen kan via onze site www.dijkmansmuziek.nl

Verder blijven wij jullie via onze sociale media kanalen natuurlijk op de hoogte houden van al het moois in onze winkel!

Item is added to cart