Doorgaan naar inhoud
CORONA / DIJKMANS MUZIEK / AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

CORONA / DIJKMANS MUZIEK / AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

CORONA MAATREGELEN DIJKMANS MUZIEK

Het coronavirus houdt de wereld op dit moment in zijn greep. Het zijn vreemde tijden waarin we onze draai moeten vinden en muziek kan hierbij een fijne en welkome afleiding zijn. Om deze reden blijven wij dan ook open en staan we klaar om jullie bij te staan, zowel online als in de winkel in Breda. We achten het echter wel nodig om een aantal extra maatregelen in te voeren om u zo veilig en goed mogelijk te kunnen blijven helpen.

Onze openingstijden zijn als volgt:

Maandag: 13:00 tot 18:00
Dinsdag: 11:00 tot 18:00
Woensdag: 11:00 tot 18:00
Donderdag: 11:00 tot 21:00
Vrijdag: 11:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00

* Heb je verkoudheids- of griepklachten? Blijf dan alstublieft thuis en volg de richtlijnen van het RIVM. Dit is essentieel!
* We helpen je graag bij het maken van jouw keuze bij online bestellen door bijvoorbeeld filmpjes op te nemen, extra foto's te maken en telefonisch of per mail advies te geven zodat je weet wat je bestelt. Wel zo handig! Bestellen kan via onze site www.dijkmansmuziek.nl
* Ook in de winkel hanteren we de gestelde minimumafstand van 1,5 meter. Houdt hier rekening mee en geef elkaar, klant en medewerker, dan ook de ruimte.
* Het is prettig voor ons als je even belt of mailt voordat je langs wil komen. Zo hebben we een indicatie van de te verwachten drukte, en kunnen we alles voor je klaar zetten om het fysieke contact zo veel mogelijk te vermijden. Dit kan via info@dijkmansmuziek.nl of 076-5145114
* Betalen met pin heeft nadrukkelijk de voorkeur.
* Maak gebruik van de desinfectie gel op de toonbank voordat je gitaren gaat uitproberen.
* Kom alstublieft niet met grote groepen tegelijk naar binnen.

Verder blijven wij jullie via onze sociale media kanalen natuurlijk op de hoogte houden van al het moois in onze winkel!

Vorig artikel De nieuwste 2020 PRS SE Limited Run: Private Stock Fade finishes!
Volgend artikel Xotic California Dealer Alert!
Item is added to cart