Skip to content
Intro Workshop Slap Bass!

Intro Workshop Slap Bass!

Bassisten opgelet!

Op zaterdag 7 September om de zogenaamde "Slap-da-Bassics" introductie workshop plaatsvinden in onze prachtige vernieuwde basafdeling. De workshop zal verdeeld over twee sessies - om 11:00 uur en om 14:00 uur - plaatsvinden. En het allermooiste van dit alles? De workshop is gratis toegankelijk!

Slapbass introductie workshop door Eric Wels

Op deze zaterdag wordt er dus een introductieworkshop gegeven door niemand minder dan Eric Wels. Tijdens deze workshop leer je alle beginsels van het slappen, en je kunt dit op jouw eigen niveau meemaken want we werken namelijk met eigen workstations. Zo kun je dus ook echt op je eigen tempo en niveau werken, en er het maximale uithalen tijdens deze dag die geheel in het teken staat van basgitaren!

De nieuwe basafdeling van Dijkmans Muziek

Interesse? Laat ons even weten of je mee wil doen, en met welke van de twee sessies je wil beginnen. Je hebt de keuze uit de eerste sessie die begint om 11 uur, en de twee die om 2 uur aanvangt. Toegang is gratis, maar dan kunnen we rekening houden met de opkomst. Alleen komen kijken hoe mag natuurlijk ook, want er is genoeg moois te zien op onze nieuwe basafdeling. Zo hebben we onder andere een grote collectie Rickenbacker, Mayones, Sandberg en Fender basgitaren. En alleen dat is al het komen kijken waard! Wees er dus bij, zaterdag 7 september 2019 op de Haagdijk 147 bij Dijkmans Muziek. 

 

Previous article Harmony Guitars, nu verkrijgbaar bij Dijkmans Muziek!
Next article Gibson Guitars, vanaf nu terug bij Dijkmans Muziek!
Item is added to cart